Om oss

Business At Internet bildades år 2000 och är därmed ett etablerat företag i branschen. Vi expanderar ständigt och har en stadigt växande kundkrets i väldigt skiftande branscher, allt från grönsakshandlare till elektronikkedjor och trävaruhus. Vår styrka är vår flexibilitet och erfarenhet. Vi är lyhörda och ställer alltid kundens behov i centrum.

Vi finns i ändamålsenliga lokaler i Oskarshamn på den småländska ostkusten. Vi som jobbar på Business At Internet har många års erfarenhet av branschen och har teamarbete, kundnytta och goda relationer som några av våra ledord. Personalstyrkan kommer från olika bakgrunder men färgas av företagets framåtanda och entreprenörskap.

Knyt ihop handel, kommunikation och information i ett elektroniskt skyltfönster med Business At Internet. Vi kan applikationer på nätet och vi sätter kommunikation och enkelhet i första rummet och genom att vara lyhörda och nyfikna kan vi skräddarsy lösningar åt de flesta verksamheter. Tonvikten ligger på användarvänlighet, snabbhet och funktionalitet.

Våra olika mjukvaror har alltid flera unika funktioner, något som ingen annan har. Detta är en effekt av vårt sätt att jobba med kundanpassning och flexibilitet. Vi utvecklar programvaror för näthandel och affärssystem. Några av produkterna i vårt sortiment:

  • Webshop
  • Affärssystem
  • Kundanpassade webbapplikationer
  • Internetportaler
  • Databaser
Genom ett tätt samarbete med partners och återförsäljare lovar vi att du får ett kunnigt bemötande och närhet till din leverantör. Utbildning och support genomförs i egen regi och anpassas efter kundens behov.

Vi ser fram emot ett givande samarbete med dig!
Välkommen som kund till Business At Internet!


Business At Internet Europe AB • adress: Formaregatan 1, 572 36 Oskarshamn
tel växel: 0220 - 77 20 90 • E-post: webmaster@marinex.se • websida: www.bai.se • Org.nr: 556511-2124